Wagenpark Thunnissen Onderhoud aangepakt

De bussen van Thunnissen Onderhoud werden voorheen in de juiste huisstijl gespoten. Dit kost veel tijd en is om die reden dus ook erg duur. Daarnaast is het bedrijf het vervoermiddel enige tijd kwijt.

Als oplossing hebben wij aangegeven het wagenpark te voorzien van folie, hiermee de kosten te drukken, de kostbare tijd te minimaliseren en een perfect resultaat te leveren.


Nieuw pand voorzien van privacyfolie

Advin, onderdeel van Dura Vermeer is naar een nieuw pand verhuisd. In opdracht van ‘Aan Zee Reclame’ hebben wij de kantoorruimten voorzien van privacyfolie. Deze folie is full colour geprint met een prachtige uiting.

Onze ‘etched glass-folie’ dient niet alleen als afbakening van verschillende ruimten, maar is zonwerend en geeft mogelijkheid tot aanbreng van de huisstijl.


Kozijnen plakken i.p.v. verven

Ter vernieuwing van het pand is er gekozen om de bestaande entrees te voorzien van folie i.p.v. het reguliere schilderwerk. Door gebruik te maken van de goede eigenschappen van folies (direct droog, schoon, snel resultaat en kostenbesparend) is het gewenste eindresultaat behaald.

Het voordeel van het werken met folies is met name de oplevertijd van de kozijnen. Dit project zou zo’n anderhalve week kosten om volledig gerenoveerd te worden, met het werken van folies hebben wij dit terug kunnen brengen in nog geen twee dagen. Zowel de opdrachtgever (flinke kostenbesparing), de consument (geen overlast) als de winkeliers (geen oponthoud van consumenten) profiteren hier van.


Contourstickers in verschillende vormen

In ons machinepark hebben wij diverse printers staan die stickermateriaal contour kunnen snijden. Daarnaast beschikken wij over machines die verschillende afwerkingen kunnen toepassen. Bijvoorbeeld het mat- of glans aflamineren, zodat de levensduur toeneemt. U kunt ook kiezen voor het ‘doming’-effect. Hiermee creëer je een 3D-look, wat uiteraard een bijzonder effect geeft aan uw uiting.

Voordelen van contourstickers zijn er voldoende. Zo is er geen minimale afname, kunnen we heel klein of juist heel groot printen. Contourstickers zijn er voor promotioneel gebruik, maar ook voor permanent gebruik.


Nieuwe stijl Van Kesteren Schilders

Omdat Van Kesteren Schilders uit Voorhout een nieuwe huisstijl heeft, zal het wagenpark ook een metamorfose ondergaan. De eerste verandering is een feit en is al te bewonderen op de wegen!!


Nieuwe bedrijfsauto voor Peter van der Geest, DE keurslager van Heemstede!!

De nieuwe bedrijfsauto van keurslager Peter van der Geest uit Heemstede heeft een nieuw jasje gekregen. Door de auto deels te voorzien van een 'full colour wrap', is er een extra dimensie die open gaat en het zorgt tevens voor een zeer professionele uitstraling. Een uitermate goede manier van communicatie naar de klanten.


Het nieuwe jasje van Hot Networkz Haarlem!!

Het hoofdkantoor van Hot Networkz te Haarlem heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Het pand aan de Kruisweg in Haarlem, direct gelegen aan het station, heeft ontzettend veel langslopende mensen. In samenwerking met Hot Networkz en Kay Dumas heeft het pand een heus metamorfose ondergaan, door de ramen te voorzien van pakkende full-colour bestickering. Daarnaast zijn ook de lichtbakken voorzien van sprekende visuals. Op deze manier hebben de passanten een goed beeld van Hot Networkz en wordt er meer dan voldoende aandacht getrokken op een zeer positieve manier


Bakkerij Ammerlaan rijdt opvallend rond!!

Om goed op te vallen heeft Bakkerij Ammerlaan te Sassenheim ons gevraagd om hun bedrijfsauto een behoorlijke uitstraling te geven. Uiteraard is Bakkerij Ammerlaan een 'Echte bakker' en dit is dan ook goed te zien op de auto. Wanneer er gereden wordt met deze auto, zal iedereen weten waar de auto vandaan komt, een echte eyecatcher!!


Nieuwe aankleding Dyson in Media Markt Amsterdam Noord!!

Dyson en Teylingen Reclame staan voor kwaliteit en uitstraling. Anders dan vergelijkbare merken, doet Dyson er alles aan om te laten zien wat zij in huis hebben…. Het oog wil namelijk ook wat. En dat is nou precies wat Dyson in Media Markt Amsterdam Noord laat zien!! Diverse panelen voorzien van visuals, wrapping van meubelstukken en schappen en uiteraard het monteren op locatie. Kortom; het zorgen dat het verkooppunt van Dyson uitspringt tussen alle andere punten; dit heeft Teylingen Reclame i.s.m. Dyson uitstekend voor elkaar gekregen.


Overheaddeuren als communicatiemiddel bij Global Stone te Hillegom!!

In opdracht van Digital Graphics te Voorhout heeft Teylingen Reclame de verouderde overheaddeuren gebruikt als ideaal communicatiemiddel voor zowel mensen binnen het bedrijf, als mensen buiten het bedrijf. Met dit sterk staaltje bestickering stralen de overheaddeuren niet alleen, het zorgt ook voor professioneel en gezond uiterlijk.


Teylingen Reclame op het Keukenhof!!

In samenwerking met Concepticus (K51) heeft Teylingen Reclame de aankleding voor de winkel van Tuberbulb te Hillegom op het welbekende Keukenhof gerealiseerd. De gehele winkel is voorzien van full colour-uitingen en buiten is een geheel op maat gemaakte zuil ontwikkeld en voorzien van een 'Tubebulb-jasje'. Een professionele uitstraling met 100% creatieve communicatie.


Nieuwe look-and-feel Hema Bovenkarspel!!

Nadat Teylingen Reclame de raampartijen van Hema Katwijk en Rijnsburg succesvol heeft voorzien van full colour visuals, heeft Hema de lijn doorgetrokken en gevraagd of Teylingen Reclame ook de ‘look-and-feel’ van haar vestiging in Bovenkarspel wil veranderen. Daarnaast zijn de full colour visuals voorzien van een anti-graffiti laminaat om zo vandalisme enigszins tegen te gaan. Het resultaat mag er zijn, de klant is tevreden en het geeft een goed beeld van wat er met full colour raamfolies gecreeërd kan worden t.b.v. branding van het bedrijf.


Aankleding winkelruimte Dyson te Haren!!

In opdracht van Dyson heeft Teylingen Reclame de aankleding van De Harense Smid te Haren gerealiseerd. Hier staat een unieke, op maat gemaakte display op een vloer gemaakt van bijzonder zelfklevend vloervinyl dat slijtvast is. Uiteraard is dit alles in de stijl van Dyson gemaakt, geprint en gestyled.


‘Exposure-boost’ Sunbeds in hartje centrum Haarlem!!

Sunbeds, dè zonnestudio in het hartje van het centrum van Haarlem, heeft enige tijd geleden een ‘exposure-boost’ ondergaan. Teylingen Reclame heeft de gevestigde zonnestudio een nieuw, fris en vooral zeer sprekend uiterlijk gegeven!! Door middel van geheel nieuwe gevelbeplating en de raampartijen te voorzien van full colour raamstickers die zorgen voor een nieuwe ‘look-and-feel’, heeft Sunbeds te Haarlem de uitstraling die gewenst is.


Olympia Sport and Health haalt 50.000 euro op voor Spieren voor Spieren!!

De sporters van Olympia Sport and Health hebben de Alpe d’Huez met succes beklommen voor Spieren voor Spieren. Hiermee hebben de sporters 50.000 euro aan sponsorgeld binnengefietst, dit werd uitgereikt door niemand minder dan Louis van Gaal.
In samenwerking met Kling Communicatie heeft Teylingen Reclame de ‘cheques’ die uitgereikt werden door Louis van Gaal gerealiseerd.


Fast en Fluid levert niet alleen een goede machine maar pakt hem ook nog eens leuk in. Aan zee ontwierp de opdruk en wij hebben hier stickers van gemaakt en de doos ingepakt.