Nieuw pand voorzien van privacyfolie

Advin, onderdeel van Dura Vermeer is naar een nieuw pand verhuisd. In opdracht van ‘Aan Zee Reclame’ hebben wij de kantoorruimten voorzien van privacyfolie. Deze folie is full colour geprint met een prachtige uiting.

Onze ‘etched glass-folie’ dient niet alleen als afbakening van verschillende ruimten, maar is zonwerend en geeft mogelijkheid tot aanbreng van de huisstijl.


Aankleding nieuw pand Hedera

Voor het nieuw pand van Hedera-kantoor te Warmond hebben wij diverse aankledingstoepassingen gerealiseerd. Zo is bij aankomst een forse (4,5 meter!!) reclamezuil, inclusief LED-verlichting te zien. Daarnaast hebben wij onderscheid gemaakt tussen de Showroom en goederen d.m.v. bewegwijzeringsborden en zijn parkeerplaatsen duidelijk gemaakt door borden. Aan de zijkant van het pand is aangekleed met een drietal vlaggenmasten, voorzien van banieren.

In het pand hebben wij het logo van Apple als opvallende eyecatcher (gelaserd RVS) aan de muur gemonteerd.
Om de mensen vanaf de A44 de weg te wijzen naar het nieuwe pand, hebben wij een aluminium buizenframe gemonteerd met daarin een groot spandoek bevestigd.


Aankleding kapperszaken

Voor de verschillende kapperszaken van Romijn Kappers hebben wij gezorgd voor een uniforme en opvallende uitstraling om de klanten te motiveren. Door gebruik te maken van full colour printwerk op groot formaat, snijteksten en semitransparante folies hebben wij de juiste uitstraling kunnen creëren.

De visuals in deze kwaliteit leveren een uitstekend resultaat en levert jarenlang de juiste uitstraling voor de kapperszaken.


KidsZoo leeft!!

In het oude Karwei-pand van Noordwijkerhout realiseerde Briggs Mediamakers een mega indoor kinderspeelparadijs. Om dit oude pand op te fleuren hadden zij een zeer creatieve oplossing nodig. Hier kwam Teylingen Reclame goed van pas met het printen op groot formaat.

Door het realiseren van groot formaat spandoeken en een kundige bevestiging zijn deze doeken van in totaal circa 200 vierkante meter een genot voor het oog voor iedere bezoeker. Vanwege de openingsdatum hebben wij dit project in 3 dagen moeten realiseren.


Contourstickers in verschillende vormen

In ons machinepark hebben wij diverse printers staan die stickermateriaal contour kunnen snijden. Daarnaast beschikken wij over machines die verschillende afwerkingen kunnen toepassen. Bijvoorbeeld het mat- of glans aflamineren, zodat de levensduur toeneemt. U kunt ook kiezen voor het ‘doming’-effect. Hiermee creëer je een 3D-look, wat uiteraard een bijzonder effect geeft aan uw uiting.

Voordelen van contourstickers zijn er voldoende. Zo is er geen minimale afname, kunnen we heel klein of juist heel groot printen. Contourstickers zijn er voor promotioneel gebruik, maar ook voor permanent gebruik.


Visuals hoofdkantoor G4S België

Group for Securicor, ook wel bekend als G4S, heeft een hoofdkantoor gevestigd in België. Dit kantoor moet een zakelijk en strak uiterlijk hebben gezien de professionaliteit van het bedrijf.

Om de juiste uitstraling te communiceren hebben wij geadviseerd om met fotopanelen te werken, welke gemaakt zijn van glashelder acrylaat. De acrylaatpanelen zijn voorzien van een full colour print aan de achterzijde. Hierdoor komt de visual zeer krachtig over. Ook zorgt dit voor extra diepte en een ander soort dimensie.


Poster beprinten op hoge kwaliteit

Voor diverse klanten printen wij verschillende soorten en maten posters. Dit kan uiteraard op vele manieren. Wilt u een matte uitstraling, of juist hoogglans? Wilt u dat uw poster extra beschermd wordt en dus voorzien is van een laminaat? Dit is allen mogelijk bij Teylingen Reclame.

Ons machinepark laat toe om full colour bedrukte posters op hoge kwaliteit te kunnen printen. Uiteraard wordt het ook verder afgewerkt door ons op verschillende machines met de daarbij horende technieken.


Frames, frames, frames!!

Naast het hoog kwaliteit printen op divers materialen, leveren wij ook verschillende soorten framewerken aan. Dit uiteraard om een totaalconcept te kunnen leveren. Er is een legio aan oplossingen bij ons bekend. Voor iedere locatie is een creatieve oplossing te vinden.

Voor op uw gevel is veel meer mogelijk dan de meeste mensen denken. U ziet op dit moment bijvoorbeeld heel erg veel frames met daarin een spandoek gespannen. Dit is een van de vele mogelijkheden van Teylingen Reclame. Daarnaast is het ook mogelijk om een zogenaamd ‘blind-profiel’ te gebruiken, zodat er geen frame te zien is. Dit zijn enkele voorbeelden van frames, uiteraard is er heel veel meer mogelijk. Wij adviseren u graag wat voor u de beste keuze is.


Nieuwe bedrijfsauto voor Peter van der Geest, DE keurslager van Heemstede!!

De nieuwe bedrijfsauto van keurslager Peter van der Geest uit Heemstede heeft een nieuw jasje gekregen. Door de auto deels te voorzien van een 'full colour wrap', is er een extra dimensie die open gaat en het zorgt tevens voor een zeer professionele uitstraling. Een uitermate goede manier van communicatie naar de klanten.


Het nieuwe jasje van Hot Networkz Haarlem!!

Het hoofdkantoor van Hot Networkz te Haarlem heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Het pand aan de Kruisweg in Haarlem, direct gelegen aan het station, heeft ontzettend veel langslopende mensen. In samenwerking met Hot Networkz en Kay Dumas heeft het pand een heus metamorfose ondergaan, door de ramen te voorzien van pakkende full-colour bestickering. Daarnaast zijn ook de lichtbakken voorzien van sprekende visuals. Op deze manier hebben de passanten een goed beeld van Hot Networkz en wordt er meer dan voldoende aandacht getrokken op een zeer positieve manier


Bakkerij Ammerlaan rijdt opvallend rond!!

Om goed op te vallen heeft Bakkerij Ammerlaan te Sassenheim ons gevraagd om hun bedrijfsauto een behoorlijke uitstraling te geven. Uiteraard is Bakkerij Ammerlaan een 'Echte bakker' en dit is dan ook goed te zien op de auto. Wanneer er gereden wordt met deze auto, zal iedereen weten waar de auto vandaan komt, een echte eyecatcher!!


Teylingen Reclame steunt Foreholte!!

Een van de gezelligste voetbalverenigingen van de Bollenstreek is toch wel Foreholte te Voorhout. Een club als deze verdient dan ook exposure en aanmoediging op groot formaat. Door middel van een spandoek van 400 x 600 cm moedigt zowel de supporters van Foreholte als Teylingen Reclame de teams van het tuisfront.


Nieuwe aankleding Dyson in Media Markt Amsterdam Noord!!

Dyson en Teylingen Reclame staan voor kwaliteit en uitstraling. Anders dan vergelijkbare merken, doet Dyson er alles aan om te laten zien wat zij in huis hebben…. Het oog wil namelijk ook wat. En dat is nou precies wat Dyson in Media Markt Amsterdam Noord laat zien!! Diverse panelen voorzien van visuals, wrapping van meubelstukken en schappen en uiteraard het monteren op locatie. Kortom; het zorgen dat het verkooppunt van Dyson uitspringt tussen alle andere punten; dit heeft Teylingen Reclame i.s.m. Dyson uitstekend voor elkaar gekregen.


Overheaddeuren als communicatiemiddel bij Global Stone te Hillegom!!

In opdracht van Digital Graphics te Voorhout heeft Teylingen Reclame de verouderde overheaddeuren gebruikt als ideaal communicatiemiddel voor zowel mensen binnen het bedrijf, als mensen buiten het bedrijf. Met dit sterk staaltje bestickering stralen de overheaddeuren niet alleen, het zorgt ook voor professioneel en gezond uiterlijk.


Teylingen Reclame op het Keukenhof!!

In samenwerking met Concepticus (K51) heeft Teylingen Reclame de aankleding voor de winkel van Tuberbulb te Hillegom op het welbekende Keukenhof gerealiseerd. De gehele winkel is voorzien van full colour-uitingen en buiten is een geheel op maat gemaakte zuil ontwikkeld en voorzien van een 'Tubebulb-jasje'. Een professionele uitstraling met 100% creatieve communicatie.


Nieuwe look-and-feel Hema Bovenkarspel!!

Nadat Teylingen Reclame de raampartijen van Hema Katwijk en Rijnsburg succesvol heeft voorzien van full colour visuals, heeft Hema de lijn doorgetrokken en gevraagd of Teylingen Reclame ook de ‘look-and-feel’ van haar vestiging in Bovenkarspel wil veranderen. Daarnaast zijn de full colour visuals voorzien van een anti-graffiti laminaat om zo vandalisme enigszins tegen te gaan. Het resultaat mag er zijn, de klant is tevreden en het geeft een goed beeld van wat er met full colour raamfolies gecreeërd kan worden t.b.v. branding van het bedrijf.


Aankleding winkelruimte Dyson te Haren!!

In opdracht van Dyson heeft Teylingen Reclame de aankleding van De Harense Smid te Haren gerealiseerd. Hier staat een unieke, op maat gemaakte display op een vloer gemaakt van bijzonder zelfklevend vloervinyl dat slijtvast is. Uiteraard is dit alles in de stijl van Dyson gemaakt, geprint en gestyled.


‘Exposure-boost’ Sunbeds in hartje centrum Haarlem!!

Sunbeds, dè zonnestudio in het hartje van het centrum van Haarlem, heeft enige tijd geleden een ‘exposure-boost’ ondergaan. Teylingen Reclame heeft de gevestigde zonnestudio een nieuw, fris en vooral zeer sprekend uiterlijk gegeven!! Door middel van geheel nieuwe gevelbeplating en de raampartijen te voorzien van full colour raamstickers die zorgen voor een nieuwe ‘look-and-feel’, heeft Sunbeds te Haarlem de uitstraling die gewenst is.


Olympia Sport and Health haalt 50.000 euro op voor Spieren voor Spieren!!

De sporters van Olympia Sport and Health hebben de Alpe d’Huez met succes beklommen voor Spieren voor Spieren. Hiermee hebben de sporters 50.000 euro aan sponsorgeld binnengefietst, dit werd uitgereikt door niemand minder dan Louis van Gaal.
In samenwerking met Kling Communicatie heeft Teylingen Reclame de ‘cheques’ die uitgereikt werden door Louis van Gaal gerealiseerd.


Huib Bakker Bouw verlicht Haarlem!!

Haarlem wordt door HBB Groep (Huib Bakker Bouw te Heemstede) gegroet met een nieuwjaarswens. Een aluminium buizenframe voorzien van een spandoek van bijna 8 bij 8 meter(!), volledig verlicht in de avonduren, richt zich in en op het centrum van Haarlem. Teylingen Reclame heeft zowel de productie als de montage verzorgd voor deze mooie eyecatcher.


Fast en Fluid levert niet alleen een goede machine maar pakt hem ook nog eens leuk in. Aan zee ontwierp de opdruk en wij hebben hier stickers van gemaakt en de doos ingepakt.