Fotobehang

De mogelijkheden zijn ongelooflijk groot wanneer u zelf uw behang uit kan kiezen of ontwerpen. Het is ideaal om uw eigen behang te mogen samenstellen, exact naar uw smaak. Bedenk uzelf eens wat u met uw muren kan doen als u een hele wand kan bekleden met uw eigen smaak.
Elke dag wakker worden in een bos, uitzicht op een mooi wit strand, of toch een foto van uw favoriete vakantiestek? Het kan allemaal!!

Zowel zakelijk als privé zijn er verschillende bedenksels wat gerealiseerd kan worden op een wand om deze op te leuken. Geef elke kamer of zakelijke ruimte een andere dimensie en verander op deze manier een ruimte geheel naar uw eigen zin.

Fotobehang naadloos full-color printen

Wij kunnen uw ontwerp full-color printen op naadloos fotobehang. Ontwerp uw eigen fotobehang met bedrijfslogo, uniek design of inspirerende afbeelding en verfraai zo de ruimtes in uw bedrijf of thuis!

Ons fotobehang is UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon en door de brandvertragende werking van het materiaal is deze erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven.

Fotobehang TeylingenReclame
TeylingenReclame medewerker vrouw

Offerte aanvragen

    Voor welk product wilt u een offerte aanvragen?